Živjo, ime mi je Tina. Če potrebuješ pomoč me lahko pokličeš na 041 / 542 - 784, ali pa mi pošlješ mail na tina@glina.si. novičke ok

 

 • Trgovina
 • Spoznaj nas
 • Recepti
 • Facebook
 • Instagram
 • 0
  Košarica
  V košarici ni izdelkov.
 • Novičke
×

Opozorilo

JUser: :_load: Ne morem naložiti uporabniku id: 672

509

SUHI-AMPON.jpg

Pa sta končno tukaj. Preberi zakaj >> 

Nadaljuj z branjem
478

igova-zgodba-2.jpg

V novih blog zapisih, bom delila vaša potovanje do lepše kože, boljšega počutja in zdravja.

Tokrat je zgodbo meni in Društvu Psoriatikov zaupal Žiga.

Nadaljuj z branjem
660

pilingi-in-kopeli-2.jpg

 

 

Ko sem bila nekega večera v banji sem gledala vso kozmetiko na polički in razmišljala, kako bi lahko sama ustvarila nekaj, kar bi lahko uporabljala na več različnih načinov, ampak še vedno popolnoma naravno negovala svojo kožo. In seveda mora biti vmes glina ( poklicna deformacija) :) Tako sem povezala V 1 izdelek vse kar obožujem:AROMATERAPIJO, REFLEKSOTERAPIJO, ENERGIJO in NEGO KOŽE.

Nadaljuj z branjem
1438

recikliranje_glina.jpg

P R E V E R I   K A K O   L A H K O   T I   P O S K R B I Š   Z A  O K O L J E   Z   N  A Š I M I    I Z D E L K I 

Nadaljuj z branjem
895

embalaza_glinasi1.jpg

S P R E H O D  I   S E   Z   M A N O   S K O Z I   M O J E   Z A Č E T K E 

Nadaljuj z branjem
7952

 pitje_gline_vprasanja.jpg

Skušala sem zbrati nekaj najpogostejših vprašanj o pitju gline! :) Če sem kakšnega pozabila, mi ga hitro napiši na tina@glina.si in ga dodam! :)

Nadaljuj z branjem
2986

ideje_za_darila.jpg

Oh ta darila. Si tudi ti med tistimi ki ne znajo izbrati darilo? Jaz namreč drugemu ne želim kupovati darila kot so: parfumi ( nikoli ne vem ali mu bo všeč), »nabiralcev prahu« ( razne slike za na steno in podobno), itd. Torej kaj nekomu kupiti za darilo?

Nadaljuj z branjem
2864

okus_gline.jpg

Dolgo sem razmišljala kako naj napišem KAKŠNEGA OKUSA JE GLINA…. In se spomnila, da je najbolje, da vprašam kar tiste, ki jo tudi uporabljajo! :)

Nadaljuj z branjem
2964

naravno_milo.jpg

Naša koža je naš največji organ. Zato je zelo pomembno kakšno kozmetiko (naravno milo) uporabljamo, kako jo negujemo in na koncu…. Da jo vzljubimo!:) Vsaka koža je unikatna, takšna, kot je nima nihče drug! In na to smo lahko ponosni! 

Nadaljuj z branjem
2992

glina_hrbtenica.jpg

Stara taositična modrost pravi da ste stari toliko, kolikor je stara vaša hrbtenica.  Pregovor je več kot resničen glede na dejstvo, da je hrbtenica najpomembnejši steber našega telesa. 

Nadaljuj z branjem
5117

resnica_o_glini.jpg

Glina – pod to besedo lahko vsak najde svoj pomen. Ko sem začela glino predstavljati po Sloveniji je bila to zelo zanimiva izkušnja ravno zaradi tega, ker si je vsakdo predstavljal glino – po svoje! In tako je tudi prav – glina se lahko uporablja v različne namene in je zato prisotna na tem čudovitem planetu.

Nadaljuj z branjem
4303

luskavica_glina.jpg

Zagotovo poznaš kožno bolezen, ki se imenuje LUSKAVICA… in verjetno vsi poznamo vsaj  nekoga ki se na takšen ali drugačen način bori proti tej težavi. Res je- luskavica ni nalezljiva, vendar je lahko za posameznika, ki se z njo bori že celo življenje zelo neprijetna. Preberi mojo izkušnjo... 

Nadaljuj z branjem
3285

glavobol_recept.jpg

Uff, tudi tebe večkrat muči glavobol ali celo migrena? Ni luštno! Zato sem tudi sama preizkusila kar nekaj domačih pripravkov in receptov za boj proti glavobolu:

Nadaljuj z branjem
4791

sport_glina.jpg

Obožuješ gibanje, rekreacijo in skrb za svoje telo? Tudi jaz! Ampak se verjetno tudi tebi že zgodilo, da si začel/a nov trening in …. poškodba. L Pa naj bo »samo« bolečina v kolenu, rami ali zapestju – seveda lahko pa pride tudi do zvinov in oteklin! Kaj takrat? Prenehati s športom?

Nadaljuj z branjem
982

sensa_ciscenje_telesa.jpg

Z glino so v zgodovini zdravili tako zdravniki in duhovniki kot pozneje ves svet in v vseh obdobjih, od Egipčanov do Hipokrata, Kneippa in Justa. V zemlji počiva nekaj milijonov let, zato se v njej skriva ogromno mineralov – od aluminija, železa, kalcija, kalija, magnezija, titana in najpomembnejšega silicija, ki je poznan tudi pod imenom naravna inteligenca.

Nadaljuj z branjem
925

aktivni_recepti_za_obloge.jpg

Toplotna energija človeka pomirja, sprošča in mu daje dober občutek.Predstavljamo vam toplotne obloge iz gline, zeljnatih ali orehovih listov in krompirja.

Nadaljuj z branjem
1020

sensa_tople_obloge.jpg

Toplotno energijo, ki jo telesu dovajamo ali odvajamo in se uporablja v terapevtske namene, imenujemo termoterapija. Izvaja se z glinenimi oblogami, grelnimi blazinami, obkladki, vročimi kopelmi, toplimi želatinastimi oblogami in je hitro izvedljiva in učinkovita.

Nadaljuj z branjem
973

sensa_siva-glina.jpg

Glina je staro ljudsko zdravilo, ki nastaja več milijonov let pod površino naše dežele, ter je ena izmed najbolj naravnih in preprostih receptov pri številnih težavah.

Nadaljuj z branjem
897

feshenique_glina.jpg

Prečiščena glina je velika sovražnica celulita in v nekaj tednih lahko vidno zmanjšate videz celulita!

Nadaljuj z branjem
1097

vizita_glina_20150118-181412_1.jpg

Staro ljudsko izročilo pravi, da glina v telesu veže strupe, ki jih nato lahko enostavno izločimo. Mnogi trdijo, da lahko tako odstranjuje celo viruse, bakterije, radioaktivne elemente in težke kovine. To naj bi pomagalo ozdraviti mnoge bolezni: telo, iz katerega smo odstranili vse strupe, si lahko pač veliko prej samo opomore

Nadaljuj z branjem
×

Brezplačna poštnina
 
Prijavi se na e-novičke in pošljem ti kodo za GRATIS poštnino! :)