Živjo, ime mi je Tina. Če potrebuješ pomoč me lahko pokličeš na 041 / 542 - 784, ali pa mi pošlješ mail na tina@glina.si. novičke ok

 

 • Trgovina
 • Spoznaj nas
 • Recepti
 • Facebook
 • Instagram
 • 0
  Košarica
  V košarici ni izdelkov.
 • Novičke

Pogosta vprašanja o pitju gline

od
 • Velikost črk: Larger Smaller
 • Zadetki: 9570
9570

 pitje_gline_vprasanja.jpg

Skušala sem zbrati nekaj najpogostejših vprašanj o pitju gline! :) Če sem kakšnega pozabila, mi ga hitro napiši na tina@glina.si in ga dodam! :)

 1. Zakaj pijemo glino? Zato da očistimo organizem strupov, toksinov in težkih kovin. Več o tem tukaj (klik)
 2. Kako pripravimo glineni napitek? Čisto enostavno - prevri tukaj (klik)
 3. S čim mešamo glino? Vedno z leseno žličko, ki jo dobimo zraven gline! 
 4. Kolikokrat na dan se pije glinena voda? Enkrat bo dovolj!
 5. Koliko dni se pije glinena voda? 21 dni, nato lahko naredimo sedem dni premora in ponovimo 21 dni.
 6. Kolikokrat na leto ponovimo pitje gline? 2 do 3 X letno. Najboljši čas za čiščenje je takrat, ko se na to pripravlja tudi narava- pomlad in jesen!
 7. Lahko pitje gline prilagodimo luni? Jaaaaa! :)  Najbolje začeti s polno ali prazno luno!
 8. Kdaj pijemo glino? Napitek ima največjo moč če se pripravi zvečer in se pije glinena voda zjutraj na tešče.
 9. Spijemo vse ali samo glineno vodo? Voda, v kateri je več ur namočena glina je zelo močna, zato je glinena voda že čisto dovolj. 
 10. Lahko spijemo skupaj z usedlino? Velika večina uporabnikov gline po 21 dnevni kuri pitja glinene vode spije vso vsebino kozarca- torej pred pitjem še enkrat premešajo in spijejo vse. Je pa to zelo močen čistilni napitek, zato je potrebna večja previdnost-jaz priporočam samo glineno vodo. 
 11. Kakšnega okusa je glinena voda? Glinena voda nima okusa :) Če pa spijete z usedlino pa je okus – po zemlji. Preveri odgovore uporabnikov tukaj (klik)
 12. Lahko glino primešamo k smoothiju ali čaju? NE! 
 13. Kaj naredimo z glineno usedlino če je ne spijemo? Glineno usedlino na dnu kozarca zavžemo v wc, vrt ali med biološke odpadke.
 14. Kdaj se glino pije zvečer? V primeru zdravil in želodčnih težav se pitje lahko prestavi na večerne ure – 2 uri po jedi oziroma pred spanjem.
 15. Kaj pa pitje gline med obroki? V primeru da gline zaradi zdravil ali drugih razlogov ne moremo piti zvečer in zjutraj, se prestavi pitje na 1 uro pred obrokom ali 2 uri po obroku.
 16. Kdaj ni primerno pitje glinene vode? V primeru uživanja antibiotikov, med kemoterapijami, med nosečnostjo in dojenjem in otroci do 6. leta .
 17. Kaj pa zdravila ki jih imamo vsak dan ? Pitje gline prilagodimo zdravilom: da se izognete morebitnemu zapletu zaradi sočasnega jemanja med napitkom in zdravilom naredite 2-12urni razmik (če vzamete zdravilo zjutraj, napitek spijte zvečer in obratno).
 18. Kaj če ne morem ali ne želim piti gline pa se vseeno želim prečistiti? Potem si pripravite glinene kopeli za stopala (klik). Terapija čiščenja traja enako 21 dni.
 19. Ko pijemo glino lahko uporabljamo glinene kopeli? Seveda! Vendar v primeru da glineno vodo že pijete, si lahko kopel pripravite 2-3x tedensko (ni potrebno vsak dan).
 20. Ko pijemo glino lahko uporabljamo glinene obloge? Seveda- celo priporočljivo je. Potrebno je vedeti le, da z oblogami ne prekrivamo več ko 1/3 telesa (preobremenitev organizma).
 21. Ko pijemo glino lahko uporabljamo GlinaSi kozmetiko? Seveda- je priporočljivo!
 22. Lahko z glino prečistimo onesnaženo vodo? Veliko uporabnikov in uporabnic gline je nikoli ne pozabi vzeti s seboj na potovanje- namreč čudovito je vedeti da si lahko brez skrbi umijemo zobe, kajne?
 23. Danes imam težave s prebavo- jo lahko spijem samo danes? Seveda - ko je neurejena prebava, si pripravimo glinenimi napitek, počakamo 1-2 urci in spijemo glineno vodo. 
 24. Zakaj je pitje glinene vode iz glinenega energijskega kozarčka boljše? GlinaSi energijski kozarec ima odtisnjen simbol petih elmentov in je ročno delo - narejen iz naše gline, zato je glineni napitek še bolj učinkovit! Preveri več tukaj (klik)

GlinaSi izdelki

glinasi_pitje5.jpg

GlinaSi Prečiščena glina600g (klik)

pitje_komplet2.jpg

GlinaSi paket PITJE GLINE (klik)

×

Brezplačna poštnina
 
Prijavi se na e-novičke in pošljem ti kodo za GRATIS poštnino! :)