Košarica0Item(s)

V košarici še ni izdelkov :(

Product was successfully added to your shopping cart.

Mnenja

"Pozdravljena Tina, vse čestitke ob tvoji obletnici, ne morem verjeti, da tudi jaz uporabljam tvojo kozmetiko že 10 let. . Za svoj  50.rojstni dan sem brala o tebi in si se pojavila na tržišču, sedaj jih imam 60 in sem navdušena enako kot prvič. Tvoj podpis in zahvala me vedno veselita ko odprem paket.  Hvala ti za ves trud, za vrhunske izdelke, za lično embalažo in vse nasvete, ki si jih delila z nami uporabniki."

-Cvetka W.


"Draga Tina :) Že zelo dolgo se spravljam napisat tole sporočilo (tako dolgo, da sem vmes naredila že drugo naročilo seruma), ampak je verjetno zdajšnji trenutek najbolj pravi - skratka pošiljam ti velikanski HVALA. Hvala, ker imam prvič od pubertete naprej občutek, da je moja koža spet zares moja. Po res čisto vseh mogočih težavah s kožo, kar si jih verjetno sploh lahko zamisliš (suhost, aknavost, razširjene pore, mastni predeli) je moja koža končno v ravnovesju. Potem ko se je najhujše z aknami končalo (verjetno bolj zaradi uporabe probiotikov, kot pa kozmetike), sem se sprijaznila, da bo moja koza pač samo do določene mere zdrava in da bo tam vedno določen procent težav, proti katerim se bom borila s kremami. In potem pride tvoja kozmetika! Serum je moja koža takoj sprejela, še več, zdi se mi, da se koža z njim pospešeno zdravi naprej, da  ogrci izginjajo in se pore manjšajo. Prav tako so se uravnovesili predeli, nimam več izrazito suhih in izrazito mastnih, zdaj vsak predel dobi točno tisto kar rabi (prej sem večkrat pomislila, da bi potrebovala tri različne kreme za svoj obraz, če bi se želela ustrezno namazati - in ne, kreme, ki se oglašujejo za mešano kožo mi tudi nikoli niso ustrezale). Mogoče še malo večje odkritje zame je bilo tvoje čistilno milo iz čajevca, za katerega lahko gladko rečem, da je prvo milo, ki mi zares ustreza. Kože ne izsuši, jo pa očisti. Tako da je vse, kar zdaj uporabim za kožo na obrazu, milo iz čajevca in serum. In to pokrije vse dnevne potrebe moje kože. Samo ko je bilo zunaj res mraz, sem uporabila še gorgeous kremo, ki si mi jo priložila kot tester in tudi ta mi ustreza! Ne zamaši mi por, je pa moja koža za vsak dan ne potrebuje, le občasno, ko je zunaj res mraz in koža potrebuje dodatno zaščito. Tako da gorgeous kremo gotovo naročim za naslednjo zimo. Res ti ne morem povedat, kako presrečna sem, da je moja koža dejansko videti zdrava, sijoča, da imam občutek, da se sama uravnava glede na svoje potrebe. Ker sem imela obdobje, ko se v kopalnici raje nisem pogledala v ogledalo, kot pa da bi se morala vsakič posebej soočati z ranjeno kožo na obrazu, ki je ni izboljšalo čisto nič. Res nisem več verjela, da bom sploh kdaj imela povsem zdravo kožo - potem pa prideš ti in vidim, da je to mogoče. Upam, da veš, da si zelo posebna in da je zaradi tvojega znanja, dela in srčnosti precej ljudem bistveno lepše v življenju. Hvala ker si in pošiljam ti ful moči za vse prihodnje izzive, jaz se že veselim, kaj vse boš še ustvarila!"

- Sabina P.


"Draga Tina,zelo sem navdušena nad tvojimi izdelki. Že nekaj dni uporabljam dezodorant Fresh in se ne morem načuditi, kako dobro zdrži! Danes me je še sestra zasačila s škatlico v rokah in me zasliševala, tako da ga bom spet naročila in ji ga podarila :) .Zobni prah prejšnjega naročila pa sem podarila prijateljici in ga je zelo pohvalila. Zelo sem ti hvaležna, da sem našla pravi kraj z naravnimi slovenskimi izdelki za obdarovanje svojih najdražjih .Še enkrat hvala za trud, da se lahko razvajamo z res dobrimi, naravnimi izdelki in z njimi razveseljujemo bližnje." 

-Metka Š.


"Prav vsi izdelki GlinaSi so naravni, okolju prijazni in hkrati zelo kvalitetni. Vsi so prav tako ročno narejeni v Sloveniji. Tina, ustanoviteljica podjetja, je nadvse prijetna in vedno pripravljena pomagati. Svoj poklic opravlja s strastjo in to se vidi tako na njenih izdelkih kot tudi na odzivih ljudi, ko le-te prvič preizkusijo."

-Barbara N 


"Draga Tina, danes sem prejela vaš paketek in vse kar lahko rečem je WOW . Paketek tako lušno pakiran, da o izdelkih in embalaži ne izgubljam besed :) Izredno me je presenetil tester vaše glinene kremice za obraz, konsistenca tako lahka,puhasta a hkrati bogata. Nad izdelki sem navdušena, morem pa priznat, da ko je mami videla paketek mi je takoj zaplenila zeleno glineno masko, črna pa čaka na sestrco saj ima mastno in malo problematično kožo. Tako,da mi ne preostane druga, kot da ponovno oddam naročilo :)Sama dam ogromno na lepo kožo tudi zaradi poklica (kozmetika,velnes,makeup) tako, da je bil tole definitivno eden boljših nakupov☺️Lep pozdrav"

-Sara S. 


"Dragi moji, temu se reče delati s srcem ❤️ Danes sem se kot majhen otročiček razveselila Tininega paketka, ker vem, da se v njem skrivajo samo najboljše stvari . In ko odpreš paketek, preprosto veš, začutiš, da nosi za seboj celo zgodbo. Ker sem sama običajno na drugi strani, ko drugim pripravljam paketke (pri @mojskratek ), dobro vem, koliko dela je v ozadju, da stvari lahko tečejo in zato še z večjim veseljem podprem takšne, srčne podjetnike :)Tina, leti še naprej na krilih svojih sanj in naj ti bo meja samo nebo ❤️"

-Nina Č.


"Danes sem prejela prvi paketek!Izdelki so top!!vsec mi je seveda tudi, da so izdelki izkljucno veganski "

-Andreja B.

 

Naravna kozmetika mnenjaNaravna kozmetika mnenjaNaravna kozmetika mnenjaNaravna kozmetika mnenjaNaravna kozmetika mnenjaNaravna kozmetika mnenjaNaravna kozmetika mnenjaNaravna kozmetika mnenjaNaravna kozmetika mnenjaNaravna kozmetika mnenjaNaravna kozmetika mnenjaNaravna kozmetika mnenjaNaravna kozmetika mnenjaNaravna kozmetika mnenjaNaravna kozmetika mnenjaNaravna kozmetika mnenjaNaravna kozmetika mnenjaNaravna kozmetika mnenjaNaravna kozmetika mnenjaNaravna kozmetika mnenjaNaravna kozmetika mnenjaNaravna kozmetika mnenjaNaravna kozmetika mnenjaNaravna kozmetika mnenjaNaravna kozmetika mnenjaNaravna kozmetika mnenjaNaravna kozmetika mnenjaNaravna kozmetika mnenjaNaravna kozmetika mnenjaNaravna kozmetika mnenjaNaravna kozmetika mnenjaNaravna kozmetika mnenjaNaravna kozmetika mnenjaNaravna kozmetika mnenjaNaravna kozmetika mnenjaNaravna kozmetika mnenjaNaravna kozmetika mnenjaNaravna kozmetika mnenjaNaravna kozmetika mnenjaNaravna kozmetika mnenjaNaravna kozmetika mnenjaNaravna kozmetika mnenjaNaravna kozmetika mnenjaNaravna kozmetika mnenja

Slovenska glina iz Komende

Slovenska glina iz Komende

Ročno narejeno v Sloveniji

Ročno narejeno v Sloveniji

100% naravne sestavine

100% naravne sestavine

Okolju in živalim prijazno

Okolju in živalim prijazno