Košarica0Item(s)

V košarici še ni izdelkov :(

Product was successfully added to your shopping cart.

Glineni rituali zdravja in lepote

Ideje za darila

Si tudi ti med tistimi ki želijo podariti UPORABNO darilo svoji mamici, prijateljici, vzgojiteljici...? Super, spodaj sem pripravila nekaj luštnih idej za uporabna darila z velikim sporočilom ♥ In obljubim, da boš s takšnim ročno izdelanim, slovenskim, luštnim, zdravim in butičnim darilom polepšal/a dan! Kaj dan - cel teden! :)..

Preberi vse...
Naravno čiščenje telesa preko stopal ❤️

Glina in stopala sta zmagovita kombinacija zdravja in energije. Glina zaradi svojih močnih vpojnih lastnosti veže nase vse kisline, toksine in strupe, ki se v stopalih nabirajo, spodbujajo delovanje refleksnih točk, s tem pa še povečajo delovanje limfnega ter krvnega sistema, kar še dodatno spodbuja izločanje strupenih snovi. Kar j..

Preberi vse...
Recepti za pripravo glinene maske za obraz ❤️

Glina kožo globinsko očisti vseh nečistoč, z nje odstrani alergene in ostale kemijske sestavine, ki so prisotne v večini kozmetičnih preparatov. Posledično glina pomirja razdraženo kožo ter ponovno vzpostavi ravnovesje, kar je predpogoj za nadaljnjo nego. Glinena maska za obraz Pred uporabo moraš obraz vseh nečistoč, fino pa..

Preberi vse...
Poplave in glinene vilinčice...

"Poskusi vnovič in zopet in znova"! Vso zgodbo poplave z glinenimi vilinčicami sem delila na moji Instagram in Facebook strani. Začelo se je ob 5ih zjutraj, ko so zatulile sirene. Ko se je jama zraven nas polnila z vodo, kot da je bazen. Ceste so se spremenile v deroče reke. Avti v ladje. V zraku so se slišale sirene iz vseh koncev..

Preberi vse...
Naravni piling za obraz in telo iz gline in kave ❤️

Juhuuuu- končno je tu naravni glineni piling za obraz - glinena vilinčica COFFEE:) Vsi ki me dobro poznajo vedo, da je kava moja največja razvaja. Obožujem vonj kave, ki te zjutraj nežno prebudi. Občutek, ko ob kavi klepetam s prijateljicami. Zato sem vedela, da me kliče po nastanku prav glinena vilinčica, ki bo vsebovala kavo. Ka..

Preberi vse...
Obvezna kozmetika na dopustu

Ker prihaja čas dopustov in potovanj, sem se odločila, da napišem tudi malo o naših izdelkih in potovanjih :) Naravno kozmetiko ki je v trdi obliki lahko vzameš na letalo ( milo, šampon in balzam, oba dezodoranta, čistilna ploščica, krema za roke); Trde izdelke preprosto odreži toliko kot jo potrebuješ za dopust; Ker je kozmet..

Preberi vse...
Recept za detox oblogo pazduh

Verjetno že veš kaj vse vsebujejo dezodoranti, ki niso naravni, kajne?  Večina velikih proizvajalcev kozmetike se rada zateka k ne ekološkim in ne naravnim substancam, kot npr. substance, ki škodujejo hormonom, petrokemikalije, spojine, katere dražijo dihala, itd. In sedaj si predstavljajmo, da takšne, zdravju škodljivih kemične..

Preberi vse...
Recept za anticelulitno oblogo iz gline

Veliko sem premasirala v salonih in SPA centrih v zadnjih 10ih letih... delala sem z različnimi aparati in z najboljšimi pripomočki na celem svetu: ROKAMI. Ti zaupam nekaj trikov ki dejansko delujejo? Glina za celulit To, da sem po duši ( in izobrazbi) maserka in terapevtka že verjetno veš. Res sem naredila že ogroooomno anticeluli..

Preberi vse...
Glina in luskavica

Zagotovo poznaš kožno bolezen, ki se imenuje LUSKAVICA… in verjetno vsi poznamo vsaj nekoga ki se na takšen ali drugačen način bori proti tej težavi. Res je- luskavica ni nalezljiva, vendar je lahko za posameznika, ki se z njo bori že celo življenje zelo neprijetna. Preberi mojo izkušnjo... LUSKAVICA - SI VEDEL/A? Poimenujemo ..

Preberi vse...
Glina in živali ♥

Lastniki živali smo verjetno že bili priča temu, da se je naš pasji ljubljenec potem, ko smo ga skopali in počesali, takoj povaljal v največjem blatu, ki ga je našel v bližini. Medtem ko mi zmajujemo z glavo, on uživa. Ker ve, da je našel vir zdravja. :) Naravna glina je namreč poznana kot zdravilna naravna sestavine Zemlje, ki..

Preberi vse...

Izdelkov 1 do 10 od skupaj 49

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Slovenska glina iz Komende

Slovenska glina iz Komende

Ročno narejeno v Sloveniji

Ročno narejeno v Sloveniji

100% naravne sestavine

100% naravne sestavine

Okolju in živalim prijazno

Okolju in živalim prijazno