Košarica0Item(s)

V košarici še ni izdelkov :(

Product was successfully added to your shopping cart.

Spreminjanje embalaže skozi leta

Spreminjanje embalaže skozi leta

SPREHODI SE Z MANO SKOZI MOJE ZAČETKE

LETO  2012

Odločitev je padla. Leta priprav in načrtov… ko je  3. januarja 2012 ugledala luč moja prva glinena kolekcija. :) V njej so bili : Prečiščena glina v prahu za pitje, Glinene obloge, Glina v prahu za kopeli in obloge, Glinena maska, Glinena mila Glina in sivkina glinena dišeča vrečka!

L E T O    2 0 1 3

Širiti sem začela ponudbo moje glinene kozmetike – nastala je sedanja čistilna ploščica 1001 NOČ , glineno milo Sivka in glineno milo Čajevec. Glina za pitje in Glino v prahu za kopeli pa sta dobili novo podobo.

 L E T O    2 0 1 4

V tem letu je nastalo mazilo proti celulitu, ognjičevo mazilo in prva različica glinenega deodoranta FRESH 1. Novo podobo so dobili : Čistilna ploščica 1001 NOČ, glinena maska in glinena mila.

L E T O    2 0 1 5

V letu so nastali moji 3 pilingi in kopeli: Happy, Relax in Detox ( glinene kopeli in piling telesa), ter glineno milo Limona! Novo embalažo pa sta dobili glina v prahu 2kg za kopeli in obloge in glineni deodorant FRESH 1!

L E T O    2 0 1 6

Leto 2016 je bilo zelooo ustvarjalno leto. Nastali so: šampon Lepotica in Zver, Trdi deodorant Fresh 2, Aroma ploščica in Zobko! Medtem ko sta čistilna ploščica 1001 noč in Deodorant Fresh 1 v kremi spet dobila novo – bolj praktično podobo :)

L E T O    2 0 1 7

V tem letu sem končno naredila to, kar sem si želela že dolgo.

Razdelila sem moje izdelke na 2 kolekciji: RITUAL ZDRAVJA ( GlinaSi izdelki : glina za pitje, obloge in kopeli) ter RITUAL LEPOTE ( Clay Ritual izdelki: maska, šamponi, pilingi, kreme, itd). Poleg tega pa je na izdelke prišla moja igrivost – moja glinena vila! :)

Nastali so tudi novi izdelki: Črna glinena maska za obraz BLACK, Zelena glinena maska za obraz GREEN, Glinena krema za obraz GEORGEUS, Glineni šampon za njega THE BEAST, Glinena čistilna ploščica zanj MENS NIGHT, Glineni veganski trdi deodorant brez sode FRESH 2, Glineni balzam za ustnice LIPS.

Kako se ti zdi?

Kljub temu da se je naša embalaža skozi leta zelo spreminjala, so formule prvih izdelkov ostale enake!

Včasih mi je zelo smešno ko pogledam nazaj kako se je vse začelo… ampak vem, da tako kot se spreminjam jaz, se spreminjajo moji izdelki.

Če te zanima, na kakšne načine lahko našo embalažo recikliraš, si poglej zanimive ideje TUKAJ.

To je moja pot in sproti se učim. Hvala ker si z mano!

Tina

Dodaj odgovor
Spoznaj glineno vilinčico

Spoznaj glineno vilinčico

Kozmetika narejena iz slovenske, s silicijem bogate gline

Kozmetika narejena iz slovenske, s silicijem bogate gline

Ni testirana na živalih in nikoli ne bo

Ni testirana na živalih in nikoli ne bo

Ročno izdelana z ljubeznijo v Sloveniji

Ročno izdelana z ljubeznijo v Sloveniji

70 letna glinena tradicija

70 letna glinena tradicija