Košarica0Item(s)

V košarici še ni izdelkov :(

Product was successfully added to your shopping cart.

Glineni rituali zdravja in lepote

Naravno čiščenje telesa preko stopal ❤️

Glina in stopala sta zmagovita kombinacija zdravja in energije. Glina zaradi svojih močnih vpojnih lastnosti veže nase vse kisline, toksine in strupe, ki se v stopalih nabirajo, spodbujajo delovanje refleksnih točk, s tem pa še povečajo delovanje limfnega ter krvnega sistema, kar še dodatno spodbuja izločanje strupenih snovi. Kar j..

Preberi vse...
Poplave in glinene vilinčice...

"Poskusi vnovič in zopet in znova"! Vso zgodbo poplave z glinenimi vilinčicami sem delila na moji Instagram in Facebook strani. Začelo se je ob 5ih zjutraj, ko so zatulile sirene. Ko se je jama zraven nas polnila z vodo, kot da je bazen. Ceste so se spremenile v deroče reke. Avti v ladje. V zraku so se slišale sirene iz vseh koncev..

Preberi vse...
Naravni piling za obraz in telo iz gline in kave ❤️

Juhuuuu- končno je tu naravni glineni piling za obraz - glinena vilinčica COFFEE:) Vsi ki me dobro poznajo vedo, da je kava moja največja razvaja. Obožujem vonj kave, ki te zjutraj nežno prebudi. Občutek, ko ob kavi klepetam s prijateljicami. Zato sem vedela, da me kliče po nastanku prav glinena vilinčica, ki bo vsebovala kavo. Ka..

Preberi vse...
Obvezna kozmetika na dopustu

Ker prihaja čas dopustov in potovanj, sem se odločila, da napišem tudi malo o naših izdelkih in potovanjih :) Naravno kozmetiko ki je v trdi obliki lahko vzameš na letalo ( milo, šampon in balzam, oba dezodoranta, čistilna ploščica, krema za roke); Trde izdelke preprosto odreži toliko kot jo potrebuješ za dopust; Ker je kozmet..

Preberi vse...
Recept za detox oblogo pazduh

Verjetno že veš kaj vse vsebujejo dezodoranti, ki niso naravni, kajne?  Večina velikih proizvajalcev kozmetike se rada zateka k ne ekološkim in ne naravnim substancam, kot npr. substance, ki škodujejo hormonom, petrokemikalije, spojine, katere dražijo dihala, itd. In sedaj si predstavljajmo, da takšne, zdravju škodljivih kemične..

Preberi vse...
Recept za anticelulitno oblogo iz gline

Veliko sem premasirala v salonih in SPA centrih v zadnjih 10ih letih... delala sem z različnimi aparati in z najboljšimi pripomočki na celem svetu: ROKAMI. Ti zaupam nekaj trikov ki dejansko delujejo? Glina za celulit To, da sem po duši ( in izobrazbi) maserka in terapevtka že verjetno veš. Res sem naredila že ogroooomno anticeluli..

Preberi vse...
Glina in živali ♥

Lastniki živali smo verjetno že bili priča temu, da se je naš pasji ljubljenec potem, ko smo ga skopali in počesali, takoj povaljal v največjem blatu, ki ga je našel v bližini. Medtem ko mi zmajujemo z glavo, on uživa. Ker ve, da je našel vir zdravja. :) Naravna glina je namreč poznana kot zdravilna naravna sestavine Zemlje, ki..

Preberi vse...
Recept za DETOX glineno masko za lase

Glina lasišče razmasti, absorbira nečistoče in deluje antiseptično ter lase pusti svetleče, mehke in voljne. Priprava glinene maske za regeneracijo lasišča je popolnoma enostavna, njeni učinki pa se poznajo že po nekajkratni uporabi. Prednosti glinenih mask za lase: Enostavna priprava; Popolnoma naravna DETOX maska za lase; A..

Preberi vse...
Ideje za darila

Si tudi ti med tistimi ki želijo podariti UPORABNO darilo svoji mamici, prijateljici, vzgojiteljici...? Super, spodaj sem pripravila nekaj luštnih idej za uporabna darila z velikim sporočilom ♥ In obljubim, da boš s takšnim ročno izdelanim, slovenskim, luštnim, zdravim in butičnim darilom polepšal/a dan! Kaj dan - cel teden! :)..

Preberi vse...
Glinena masažna svečka, izdelana le ob luni ♥

Glinena vilinčica Moon je romantična svečka in masažno olje v enem in je ročno izdelana samo ob polni ali prazni luni, kar ji doda edinstveno energijo   ♥  Svečke Moon so na voljo le ob posebnih priložnostih, narejene so ročno iz naše gline ( posodica in glineno olje)  in so ustvarjene le v omejeni količini. ZAKAJ JE DRUGA..

Preberi vse...

Izdelkov 1 do 10 od skupaj 49

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Spoznaj glineno vilinčico

Spoznaj glineno vilinčico

Kozmetika narejena iz slovenske, s silicijem bogate gline

Kozmetika narejena iz slovenske, s silicijem bogate gline

Ni testirana na živalih in nikoli ne bo

Ni testirana na živalih in nikoli ne bo

Ročno izdelana z ljubeznijo v Sloveniji

Ročno izdelana z ljubeznijo v Sloveniji

70 letna glinena tradicija

70 letna glinena tradicija