Košarica0Item(s)

V košarici še ni izdelkov :(

Product was successfully added to your shopping cart.

Naravno čiščenje telesa preko stopal ❤️

Naravno čiščenje telesa preko stopal ❤️

Glina in stopala sta zmagovita kombinacija zdravja in energije. Glina zaradi svojih močnih vpojnih lastnosti veže nase vse kisline, toksine in strupe, ki se v stopalih nabirajo, spodbujajo delovanje refleksnih točk, s tem pa še povečajo delovanje limfnega ter krvnega sistema, kar še dodatno spodbuja izločanje strupenih snovi. Kar je naravno čiščenje telesa.

Glede na to da sem refleksoterapevtka, sem v stopala zaljubljena. Ko sem naredila poklicno kvalifikacijo za poklic Refleksoterapevt sem bila 100% prepričana, da bo to moj edini poklic. :) Ampak potem sem odkrila še limfno drenažo, pa Nego obraza in  hitro ugotovila, da bo to zelo težko vse uskladiti :) Ampak čisto vse pa se tako neverjetno povezujejo z glino, da vedno več refleksoterapevtov pred in po terapiji na stopala maže glino.

Zakaj? Preveri spodaj.

Neverjetna stopala

  • Vsak dan naredimo 5000 korakov;
  • stopala vsebujejo 25 % vseh kosti v našem telesu (neusklajenost le ene od teh kosti, pomembno vpliva na celotno telo);
  • Stopalo sestavlja: 26 kosti, 33 sklepov, več kot 100 mišic, kit in vezi;
  • Zaradi stopal lahko: hodimo, tečemo, plezamo in usmerimo naše gibanje;
  • Skozi stopala Izločimo do pol skodelice znoja na dan;
  • vsebujejo na tisoče živčnih končičev, ki so povezana z vsemi organi in žlezami v našem telesu;
  • na stopalih je več kot 2000 por, skozi katere se izločijo odpadne snovi;
  • Na stopalih lahko najdeš refleksne točke, ki so povezane z ustreznimi refleksnimi conami za točno določen organ, organski sistem in del telesa.
  • stopala združujejo najpomembnejše in najmočnejše energijske kanale našega telesa (v zahodni medici je definicija bolezni neravnovesje energije)

ČIŠČENJE TELESA 

Verjetno smo že vsi slišali za različne detox kopeli in obliže za stopala?

Glina je za razliko od večine izdelkov, ki jih ponujajo na trgu, popolnoma naravna – tradicionalna oblika čiščenja telesa, ki jo poznajo že stoletja po celem svetu, vedno bolj priljubljena pa je tudi pri refleksoterapevtih. Zaradi svoje naravne sestave ima močno vpojno moč in nase veže vse toksine in strupe, ki se v stopalih nabirajo, spodbuja delovanje refleksnih točk ter s tem poveča delovanje limfnega in krvnega sistema, ter tako še dodatno spodbuja izločanje strupenih snovi.

Poleg čiščenja telesa, pa glina omogoča tudi PRIZEMLJEVANJE. Ljudje smo zelo podobni rastlinam, saj smo »povezani« tako s soncem kot Zemljo. Če nismo prizemljeni hitro izgubimo stik z realnostjo, nimamo povezave z svojimi koreninami, ponese pa nas lahko previsoko, kjer lahko tudi pregorimo.

DETOX KOPEL za stopala z glino 

Prvi način čiščenja telesa preko stopal z glino je takšen, da v posodo s toplo vodo stresemo približno 1 pest GlinaSi gline v prahu za kopeli in v njej namakamo stopala od 15 do 30 minut. S pomočjo glinene kopeli za stopala si lahko naredimo celotno kuro čiščenja telesa in sicer 21 dni vsak dan.

Drugi način pa je s pomočjo pripravljene  kopeli za razstrupljanje DETOX, v kateri sem združila moč treh starodavnih in tradicionalnih metod : refleksoterapijo, aromaterapijo in čiščenja telesa.  Za namakanje celega telesa uporabimo 5 žličk DETOX - A in 15 minut časa. Med namakanjem pa ne pozabimo vmasirati pilinga tudi v kožo. Za namakanje stopal si v 2 litra tople vode stresemo 1 žličko in stopala namakamo 15 minut.

DETOX TUŠIRANJE 

 S tem ritualom se počutimo mirno in prizemljeno brez kopeli! Pred tuširanjem si stresemo žličko DETOX kopeli za stopala na dno tuš kabine. Na stopalih imamo tisoče por in živčnih končičev, zato bodo stopala posrkala vse pozitivne aromaterapevtske lastnosti pilinga, pričelo se bo čiščenje skozi stopala, poleg tega pa bomo naredili tudi kratko masažo stopal! Juhuuu!

DETOX OBLOGA stopal z glino

Glino za obloge telesa poznajo v skoraj vseh zdraviliščih po svetu in to že desetletja! ❤ Namazana na stopalih je resnično močan način čiščenja telesa ter prizemljevanja.  Namažemo območje celotnih podplatov, pustimo delovati 15-20 minut in odstranimo z mlačno vodo. Čiščenje telesa s pomočjo glinenih oblog namazanih na stopalih, se lahko uporablja 21 dni vsak dan.

Izkušnje zadovoljnih uporabnic

Dodaj odgovor
Slovenska glina iz Komende

Slovenska glina iz Komende

Ročno narejeno v Sloveniji

Ročno narejeno v Sloveniji

100% naravne sestavine

100% naravne sestavine

Okolju in živalim prijazno

Okolju in živalim prijazno