Košarica0Item(s)

V košarici še ni izdelkov :(

Brezplačni vzorček ob čisto vsakem nakupu.

Product was successfully added to your shopping cart.

Ideje za darila

Ideje za darila

Oh ta darila. Si tudi ti med tistimi ki ne znajo izbrati darilo? Jaz namreč drugemu ne želim kupovati darila kot so: parfumi ( nikoli ne vem ali mu bo všeč), »nabiralcev prahu« ( razne slike za na steno in podobno), itd. Torej kaj nekomu kupiti za darilo?

Seznam spodaj so darila, ki so meni všeč! :) In takšna darila, bom sama podarila mojim prijateljicam, staršem in sorodnikom. Majhna – ampak z velikim sporočilom.

DARILO ZA NJO: Glinena maska za obraz GREY

Glinena maska za obraz GREY je najbolj univerzalno darilo! Vsaka ženska jo potrebuje in vsaka punca si jo želi!

DARILO ZANJ : Šampon in Čistilna ploščica v kompletu

Vse, kar MOŠKI potrebuje pod tušem -> šampon + milo in krema v enem. Enostavno, naravno, vegansko in drugačno. In on bo navdušen!

DARILO ZA BABICE IN DEDKE: Naravna glinena mila

Žajfe so vedno dobra ideja za darilo. Za moške in za ženske. Za tiste ki cenijo ročno delo. So popolnoma naravna in primerna tudi za vegane. So za zelooo dolgo časa. In so prav posebne oblike. Če ga že imaš, si že zaljubljen/a. Vem!:)

DARILO ZA OBA: čistilna ploščica ZANJ in čistilna ploščica ZANJO

Čudovito darilo za tvoje prijatelje. Za drugačne. Za tiste, ki nimajo veliko časa. Za tiste, ki cenijo naravno. Za tiste, ki ne marajo krem in losijonov. Za obraz in za telo. Posebna. Najboljša. Krema v trdi obliki ki se jo uporabi že pod tušem. In super za darilo za OBA, saj je v moški in ženski različici!

DARILA ZA OBA : Šampon za NJEGA in za NJO

Darilo zanjo ali zanj. Pa za zelo dolgo časa. In popolnoma naravno. Deluje pa tako, kot vsak šampon- zelooo se peni (na naraven način), zelooo diši in zelo lepo neguje lasišče. Naj povem, da ga frizerke naročajo za novoletna darila! :)

DARILO ZA ZDRAVJE: glineni napitek

Ko želiš podariti zdravje. V kompletu. Glina je ena najstarejših metod za čiščenje telesa. In to slovenska. Iz Komende. In ročno pripravljena.

DARILO ZA ZDRAVJE: praktično, zdravo in uporabno

Paketek ponuja osnovno nego za ponovno vzpostavitev naravnega ravnovesja pod pazduhami. Enostavno, naravno in učinkovito! Primerno za oba in super uporabno darilo!

DARILO ZA VSE- Knjiga je vedno dobra ideja

Knjiga je lepo darilo. Najlepše. In če je v knjigi polno infomacij znanja - nimam kaj drugega dodati! Sama sem dobre knjige VEDNO vesela.

DARILO ZA VSE: darilni boni :)

DARILNI bon je enostavno najprimernejša rešitev, ko želiš podariti nekaj slovenskega, naravnega in glinenega, ampak želiš svojemu obdarovancu prepustiti, da si svoje darilo izbere sam!

Za več daril pa pa KLIK tukaj! :)

Dodaj odgovor

Prednosti spletnega nakupa

Brezplačni vzorček

ob čisto vsakem nakupu

Hitra dostava

1-2 delovnih dni

100% nasmešek

Če ti izdelek ni všeč, vzamemo nazaj in vrnemo kupnino

Brezplačna poštnina

za vsa naročila nad 39,90 €

Instagram #glina.si