Košarica0Item(s)

V košarici še ni izdelkov :(

Product was successfully added to your shopping cart.

ČRNI TEDEN je tukaj: Izkoristi popuste do -50% ♥ 

Mnenja strank

Napiši mnenje

Napiši svoj komentar

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena
 1. Ocena

  Moja prva izkušnja z glino je bila izjemno presenetljiva. Ker živimo v norem tempu sem se tudi sama odločila, da malo prečistim svoje telo. Že v parih dneh sem opazila spremembo kože tako na obrazu kot tudi po telesu. Koža je že na izgled bolj zdrava in sijoča, prav tako pa je izgnila napihnjosti. Glino zelo priporočam tudi ostalim.

  Napisal/a Petra dne 15. 11. 2021
 2. Ocena

  Moj prvi nakup na Glina.si :). Na prečiščeno glino sem naletela, ko sem iskala rešitev za luskasto stanje na mojem lasišču. Hvala Žigu za njegov izčrpen komentar, ki me je prepričal, da poskusim tudi sama. Poleg izboljšanja stanja na lasišču je pitje glinene vode pozitivno vplivalo tudi na moje počutje, predvsem sem bila pozitivno presenečena, ko se je vrednost hemoglobina dvignila iz 119 na 145.
  Načeloma delam kuro 2x letno, uporabila sem jo pa tudi vmes, za reševanje trebušnih težav.

  Napisal/a Tina J. dne 14. 09. 2021
 3. Ocena

  Že nekaj let dvakrat letno naredim kuro in sicer pomladi in jeseni, vedno pa začnem na polno luno:) zakaj? zato, ker se odlično počutim, napitek pa mi še vedno ni všeč:))) ampak se splača

  Napisal/a Irena dne 20. 07. 2021
 4. Ocena

  tokrat sem že v druge naročil prečiščeno glino za pitje saj sem po prvem pitju občutil velike spremembe v počutju. Po nekaj mesečnem premoru sem tako zopet začel enkrat dnevno piti napitek iz "vaše" gline. Boljša prebava, počutje in ni več jutranje utrujenosti. Super je ta glina.

  Napisal/a Dušan dne 19. 04. 2021
 5. Ocena

  Obožujem ritual pitja glinene vode 2x letno 21dni 7 dni premora in še 1x 21dni vsako jutro pred začetkom dneva spijem glineno vodo pripravljeno zvecer pred spanjem. Hvala, da ste.

  Napisal/a Erika dne 11. 01. 2021
 6. Ocena

  S fantom sva naredila 21dnevno kuro pitja prečiščene gline. Občutek je odličen - vse od prebave, napihnjenosti, stanja kože, počutja nasploh in to že po enem tednu pitja :)) sva se odločila za ritual 2x letno.

  Napisal/a Lea dne 27. 07. 2020
 7. Ocena

  Vaš izdelek prečiščena glina v prahu mi je zelo pomagala pri razstruplenju
  telesa, na kar sem sem zelo dobro počutila, to delam 2x letno po 3 tedne.
  Zelo uredo in pozitivno za organizem.

  lp Milena

  Napisal/a ljudmila dne 4. 07. 2019
 8. Ocena

  Ime mi je Žiga, star sem 32 let, imel sem super zivljenje (vzponi in padci vključeni) tako na profesionalnem podrocju, kot tudi zasebno. Pred dobrimi 3emi leti so se mi začeli (iz lufta) spuščati nenavadne kozne tvorbe, ki niso bile vecje od kapljic, rdece barve in pa cudnega efekta: luscile so se neprestanoma! Ker sem bil preprican, da gre za lisaje in pridno zacel nanasati hidratantna mazila..
  Nasvet in pa njeno opozorilo na clanek o “Luskavici, ki je bila odpravljena z glino” - moje dobre kolegice Branka Pavlović (srce moje, do konca zivljenja ti bom hvalezen za vse, ampak ta RESILNI nasvet pa najbolj) me je pripeljal do vas, GLINA.SI! Takojšne naročilo gline v prahu, zacetek moje kure, ki traja se danes - jutranji napitek iz gline. Naj omenim, da sem bil se kar nekako skepticen in nisem najbolj verjel, da bo efekt - kljub temu, sem se v fazi glinene kure popolnoma odpovedal drugim “terapijam”, mazilom (tudi GLINKOTA, ki sem ga prejel v paketu). Konec meseca avgusta, so bile moje luske se kar nekako tam, kjer so bile tudi pred kuro. Z eno velikoooo, se kako vidno, spremembo: sprednji del telesa (od konca vratu do bokov) je bil BREZ ENE SAME luske - ostale so samo pigmentne cone, ki so tako ali tako znak, da je ranica, hrasta, luska DEJANSKO odpravljena - kot dober znak in uspeh! Tako sem postal “vernik” v GLINO in njen efekt - kar sem se danes, ko je ze sredina meseca septembra in sem Žiga, sicer z diagnozo LUSKAVICE, vendar nima nobenih znakov na sledecih predelih telesa:- glava (lasisce ima kje se kako “kapljico”), - roke (moji Tattooji nimajo nobenih prekrivanj z luskami) , - celotni torzo (sprednji del in hrbet) , - intimni predeli, Se zadnjo bitko imam z nogami, kjer je tudi bila najhujša pokritost, pa se je tudi tukaj ze vidno zmanjsala in z mojo GLINO ze drviva proti dnevu, ko bova iz statusa BORCEV, dobila status VSAKODNEVNIC.Naj se opravičim za mogoce malo daljsi clanek, vendar se mi zdi pomembno, da se opise celotni proces do danes - predvsem z ze preizkusenimi zdravljenji.In res na samem koncu, poklon oz. zahvala, ki nikoli ne bo dovolj velika za:Prav lep pozdrav, vaš Žiga Puconja.

  Napisal/a Žiga dne 8. 04. 2019
 9. Ocena

  V soboto sem se odločila, da bom opravila 21 dnevni ritual pitja gline. Že pred leti sem to naredila, pa mi je zelo žal, ker se nisem takrat držala rituala vsako leto. Sedaj, ko se mi je nabralo spet nekaj zadev, sem zopet posegla po njej. Super je!

  Napisal/a Anita dne 8. 04. 2019
 10. Ocena

  Dejansko nisem vedela, da je lahko ena glina tako učinkovita, sem malo vse skupaj vzela z levo roko na začetku, a kako že rečejo. Predvsem sem presenečena, ker so glinene stvari in glina tako cenovno dostopne

  Napisal/a Mateja dne 8. 04. 2019
 11. Ocena

  Najprej se najlepše zahvaljujem za vašo prijaznost, obenem pa bi prosila za vaše mnenje glede pitja gline. Kot sem zasledila, naj bi pitje glinene vode trajalo 2x21 dni z vmesnim tedenskim premorom. Jaz pijem glineno vodo zjutraj na tešče in sicer zdaj poteka drugi krog. Zaradi boljšega počutja oz. neverjetnega izboljšanja bi pila glino daljše obdobje - v tedenskem premoru so se sicer težave ponovile, ob ponovnem pitju pa zopet izginile…

  Napisal/a Nataša dne 8. 04. 2019
 12. Ocena

  Naredila sem ze 1.kuro pitja gline, trenutno sem na pavzi, nato pa nadaljujem se z drugo kuro. Pitje gline je na meni pustilo veliko pozitivnih ucinkov. Ja, koza je bolj cista in moja prebava se je uredila. Zelo sem navdusena

  Napisal/a Hannah dne 8. 04. 2019
 13. Ocena

  Vašo glino za pitje je že preizkusil tast lansko leto in jo pohvalil. Pravi, da je bila super očiščevalna kura ;)«

  Napisal/a Erika dne 8. 04. 2019
 14. Ocena

  Prebava se mi je takoj uredila, ko sem začela s pitjem, ne vem kdaj nazadnje sem šla vsak dan na wc, dejansko. Je pa res, da sem od začetka premalo pila vode, to sedaj skušam spremeniti. V bistvu sem bolj navdušena z pitjem gline.

  Napisal/a Mateja dne 8. 04. 2019
 15. Ocena

  Glina za pitje - po 21 dnevni kuri se počutim fenomenalno. Trenutno jo uporabljam tretjič.

  Napisal/a Ingrid dne 8. 04. 2019
 16. Ocena

  Pred nekaj tedni sem kupila glineno masko in glino za pitje. Z obema sem zelo zadovoljna! Podpiram 100%

  Napisal/a Teja dne 8. 04. 2019
 17. Ocena

  Pitje gline je zakon

  Napisal/a Urška dne 8. 04. 2019
 18. Ocena

  Glinen kure sem se lotila, ko sem prejela na test tale sivi prah, podoben mivki. Glinen napitek je postal moj jutranji ritual. Nikoli si nisem mislila, da ima lahko glina toliko pozitivnih učinkov na telo in počutje samega človeka. Opazno sem dosti bolj aktivna čez dan, pri športu mi ne zmanjkuje energije. Super!! Zato jo zelooo priporočam, kajti v našem telesu lahko žlička gline v koloidni obliki učinkuje s tako ogromno aktivno površino. V tem je edinstvena.

  Napisal/a Ana dne 8. 04. 2019
 19. Ocena

  Glinen kure sem se lotila, ko sem prejela na test tale sivi prah, podoben mivki. Glinen napitek je postal moj jutranji ritual. Nikoli si nisem mislila, da ima lahko glina toliko pozitivnih učinkov na telo in počutje samega človeka. Opazno sem dosti bolj aktivna čez dan, pri športu mi ne zmanjkuje energije. Super!! Zato jo zelooo priporočam, kajti v našem telesu lahko žlička gline v koloidni obliki učinkuje s tako ogromno aktivno površino. V tem je edinstvena.

  Napisal/a Pinky dne 8. 04. 2019
 20. Ocena

  Glina je vsestransko uporabna zadevica. Sem redna uporabnica gline in sem z njo zelo zadovoljna. Enkrat na leto se odločim za kuro in po njej imam občutek da sem telo prečistila!

  Napisal/a Romana dne 8. 04. 2019
 21. Ocena

  No in tako sem se tudi sama odločila, da preizkusim glino. Prvič sem s pitjem prečiščene gline začela spomladi 2013. Glina, hvala ker si! Priporočam jo vsakemu, ki ima kakršnekoli težave ali pa za preventivo. Naj jo preizkusi. Je "zdravilo", ki nam ga daje narava in ni nekaj industrijsko pripravljnega in obdelanega. Nazaj k naravi!

  Napisal/a Urška dne 8. 04. 2019
 22. Ocena

  Vsako leto si naredim spomladansko kuro s pitjem gline (2 x 21 dni, vmes 7 dni premora) od takrat naprej nimam več problemov z nekaj odvečnimi kilogrami.

  Napisal/a Mateja dne 8. 04. 2019
 23. Ocena

  Kot bioresonančna terapevtka MORA, lahko zagotovim, da se zelo priporoča pitje gline tudi, ko se izvajajo bioresonančne terapije. Kajti glina nase veže strupe, ki se sprostijo med samo terapijo in pomaga telesu, da še hitreje izloči strupe iz celotnega organizma.

  Napisal/a Darja - Diagcenter dne 8. 04. 2019
 24. Ocena

  Sama izdelke iz gline uporabljam že več kot eno leto in sem nad rezultati izjemno navdušena. Že nekaj mesecev enostavno ne najdem več toliko časa kot sem ga včasih za športne aktivnosti. Poleg službe sta tu se dva študija in občasni dodatni projekti. Posledično tudi prehrana ni vedno najboljša. S pitjem gline enostavno poskrbim, da se moje telo vsake toliko prečisti.

  Napisal/a Valentina dne 8. 04. 2019
Prikaži več
Prikaži manj
Predhodni

Glina pripravljena za obloge telesa 1,7kg

Predhodni

Glineni trdi šampon THE BEAUTY

Prečiščena glina 600g

GlinaSi - slovenska glina, stara več milijonov let, posušena na soncu in ročno pripravljena je izjemno bogata z minerali in se zaradi velike vpojne moči že stoletja uporablja za pripravo napitka za čiščenje telesa.

Zaloga: Na zalogi

Cena: 9,60 €

Akcijska cena: 7,50 €

GlinaSi - slovenska glina, stara več milijonov let, posušena na soncu in ročno pripravljena je izjemno bogata z minerali in se zaradi velike vpojne moči že stoletja uporablja za čiščenje telesa.

1 leseno (priloženo) žličko gline stresemo v 2 dcl vode, premešamo in pustimo, da se glina usede na dno kozarca. Uporabljamo samo glineno vodo, glina na dnu se zavrže. Kura traja 21 dni, po potrebi ponovimo. 

 • Izdelku je priložena tudi lesena žlička;
 • Vegansko;
 • Glina iz Komende;
 • Ročno izdelano;
 • Glina 100% sušena na soncu;
 • Narejeno v Sloveniji;
 • 100% naravno
 • Prijazno za in do živali :) 
 • Možnost recikliranja ( 10 vrnjenih čistih lončkov=1 maska GREY gratis)

OPOZORILA in NASVET

Pitje napitka najbolje da pričnemo z polno ali prazno luno! Shranjevanje nedosegljivo otrokom.Pred sočasnim jemanjem zdravil ali drugih vitaminsko- mineralnih izdelkov se posvetujte s farmacevtom ali zdravnikom; Nosečnice, doječe matere in otroci in mladostniki do 14 leta, naj jemljejo ta izdelek po navodilu zdravnika ali farmacevta.Hranite na suhem in pri temperaturi maksimalno 25 C .Pripravljeni napitek porabite maksimalno v 24 urah !   

 • SESTAVINE 100% Grey Clay: SILICIJ 64,40 %ŽELEZO 2,20 %MAGNEZIJ 1,10 %KALCIJ 0,22 %KALIJ 2,86 %NATRIJ 0,73 %
 • Proizvaja: T.A. NARAVA Tina Avguštin s.p., Suhadole 5c, 1218 Komenda, Slovenia, EU
 • Teža: 600 g

Brezplačna poštnina

 • Za prvi nakup ti častim poštnino! Kodo in vsa navodila pridobiš s prijavo na e-novičke:)
 • Brezplačna poštnina je tudi pri čisto vsakem nakupu nad 39,90 eur. 

Brezplačna e-knjižica

 • S prijavo na e-novičke ( poglej spodaj v menu na desni strani), ti pošljem brezplačno e-knjižico: Odpihni celulit stran - kako naravno nad celulit! ♥
Spoznaj glineno vilinčico

Spoznaj glineno vilinčico

Kozmetika narejena iz slovenske, s silicijem bogate gline

Kozmetika narejena iz slovenske, s silicijem bogate gline

Ni testirana na živalih in nikoli ne bo

Ni testirana na živalih in nikoli ne bo

Ročno izdelana z ljubeznijo v Sloveniji

Ročno izdelana z ljubeznijo v Sloveniji

70 letna glinena tradicija

70 letna glinena tradicija