Košarica0Item(s)

V košarici še ni izdelkov :(

Product was successfully added to your shopping cart.

Naravni odstranjevalec ličil ♥

Naravni odstranjevalec ličil ♥

Glinena čistilna ploščica za obraz in telo 1001 Night ti vsak korak čiščenja obraza spremeni v vilinsko pravljico in čarobno doživetje. Ko se dotakne kože, se sprosti njena bogata sestava naravnih rastlinskih masel, gline in olj, ki so za kožo pravi balzam, njen osvežilni vonj pa poboža tudi dušo.

Kako je nastal naravni odstranjevalec ličil v trdi obliki?

Glinena čistilna ploščica za obraz in telo 1001 Night je nastala, ko sem sem udeležila enega izmed izobraževanj o aromaterapiji. Nekje sredi predavanja, ko smo govorili o svetu čudovitih eteričnih olj, se meni porodi nova ideja - glinena ploščica za obraz in telo! Ploščica, s katero si zvečer odstraniš vso nečistočo in nesnago iz obraza ( ali telesa), poleg tega pa si doma ustvariš čudovit in dišeč ritual za zaključek dneva. :) Hihi, res - včasih ideje dobivam takrat, ko jih najmanj pričakujem.

Ampak ustvariti glineno čistilno ploščico za obraz in telo ni kar tako! Sploh ne takšno z glino! :) Da je glinena čistilna ploščica za obraz in telo v takšni obliki, kot jo vidiš sedaj, smo potrebovali leta izpopolnjevanj. Na začetku se nam je glina posedla na dno... Ni bila prava temperatura prostora in se ni strdila... Ni bilo pravo maslo in se ni lepo ujemalo s strukturo ostale glinene čistilne ploščice.... Debelina gline se je vseskozi prilagajala.... Na začetku smo lahko ustvarili le 8 čistilnih ploščic v eni seriji. In za to smo potrebovali več ur. Si predstavljaš? Postopek mešanja in priprave nas je že skoraj pripeljal do tega, da obupamo! Ampak smo vztrajali.  :) In takšna kot je danes, je meni popolna. Ravno prav maslena, ravno prav nežna in božanska za razvajanje.

4 močne sestavine ki odstranijo vsa ličila in pustijo čisto kožo

  • Kakavovo maslo: To čudovito dišečo sestavino se pridobiva iz semen in ga afričanke že stoletja uporabljajo  za nego telesa in zaščito kože ob različnih vremenskih pogojih (sonce, mraz in veter). Vsebuje veliko vitamina E, K ter za kožo koristnih maščobnih kislin in antioksidantov,  ki zavirajo proste radikale in ščitijo kožo pred prezgodnjim staranjem in negativnimi vplivi okolja. Maslo se globoko vpije, preprečuje izgubo vlage, kožo dodatno vlaži in ohranja njeno prožnost ter ji vrača mehkobo.
  • Karitejevo maslo: Si vedela, da karite pomeni življenje in plod tega drevesa - oreščki, čudodelno vplivajo na zdravje in lepoto kože. Zaradi visoke vsebnosti maščobnih kislin, nasičenih in nenasičenih maščobnih kislin s trigliceridi, provitamina A, vitamina E in alantoina, je idealno za nego kože, saj jo vlaži in ji vrača elastičnost.
  • Mineralno bogata naša siva glina s 70 letno glineno tradicijo je polna mineralov, predvsem silicija, ki ga imenujemo tudi mineral lepote. Poleg tega je glina naravni magnet, ki nežno očisti kožo vseh nečistoč in toksinov.
  • Naravno eterično olje Mete:  Poleg neverjetno pomirjajoče arome jo v kozmetiki se uporabljamo za ublažitev srbečice, aken in sončnih opeklin saj deluje na kožo hladilno in osvežilno. Njen vonj je svež, čistilni ploščici pa doda pikico na i in vonj po After Eight čokoladici. :)

 

Mandale na naravnemu odstranjevalcu ličil

Glinena čistilna ploščica 1001 Night obožuje mandale, ki simbolizirajo idejo, da se življenje nikoli ne konča in da je vse povezano. Zato ima glinena vilinčica v laseh narisane mandale in predstavlja prvi izdelek, s katerim pričneš večerni lepotni ritual, se povežeš sam/a s sabo in umiriš.

Glineni Ritual ali naravno odstranjevanje ličil ter čiščenje obraza 

  1. Z mlačno vodo splaknimo obraz;
  2. počasi vmasiramo glineno čistilno ploščico na vlažen obraz;
  3. nato z vlažnimi prsti krožno masiramo obraz vsaj 30 sekund, s tem spodbudimo limfo, prekrvavitev ter dobro očistimo vsak kotiček obraza.
  4. Na koncu si obraz umijemo z brisačko ali vato, ki smo jo prej namočili v mlačno vodo.

 

Vilinsko nego obraza pa lahko vsak večer zaključiš še:

  1. tako, da vmasiraš nekaj kapljic glinenega seruma za obraz Magic:
  2. in nato vilinsko nego zaključiš s kremo za obraz Gorgeous.

 

Samo nekaj izkušenj uporabnic:

  • Mirta: "Pozdravljeni, pred skoraj tremi tedni sem kupila glineno ploscico 1001 noc in moram priznati, da komaj cakam vecer, da si z njo ocistim obraz, res je super. prejsnji teden sem kupila se dve (za mami in teto). Mami ima tezave s kozo (psoriaza na vec delih telesa), ko pa si je ocistila telo z vaso ploscico, je bila nad ucinkom navdusena."
  • Mojca: "Top zadeva! Uporabljam samo še glineno milo v kombinaciji s ploščico!"
  • Anja: "Najboljši izdelek kar jih obstaja.... Dolgo sem iskala tole milo,... milo, ki bi mojo kožo pustilo RES mehko, gladko,... To je milo po katerem ne potrebuješ še kreme za telo... Je enostavno edinstveno, popolno in osebno...."
  • Karmen: "Top izdelek za obraz, moj najljubši! Zjutraj in zvečer me pozdravi prijeten vonj po meti. Milo nežno vmasiram v kožo, splahnem in to je to. Po uporabi poleti sploh ne rabim kreme za obraz, pozimi pa bom dodala še gorgeous kremo. Hvala Tina!"
  • Stanka: "Tvoji izdelki so zares čarobni. Ja in kot si rekla rutina postane ritual, ki ga vsak vecer opravim z veseljem. Vsak vecer si obraz ocistim z glineno ploscico in nato sledi nekaj vaj za obraz in na koncu se kremica gorgeous ki je tako nezna in diseca."
  • Maša:"Ze veselo uporabljam vse in se ne moram odlociti nad katerim izdelkom sem bolj navdusena:) Ploscica je bila sploh presenecenje za mene kako gladek obraz naredi!"
  • Tanja:»omamno dišeča čistilna ploščica se odlično odnese!«
  • Katja: "Zaradi vsakodnevne uporabe maske v službi sem dobila velike in boleče mozolje. Ko sem začela z uporabo čistilne ploščice se je stanje po parih dneh začelo izboljševati, sedaj po 2 tednih uporabe pa jih že skoraj nimam več."
  • Ines: "Vse je super! Meni zdaj na morju pride prav cistilna ploscica za obraz. Fino ocisti kožo od soli in produktov za soncenje.:) priporocam!"
  • Eki: "Ploscica me je navdusila. Zelo sprosti obraz in me pomiri. Koza pa na novo zadiha."
  • Eva: "Odlična glinena vilinčica za čiščenje obraza!! :) prijetnega vonja, koža je po uporabi mehka in dišeča :)."
  • Mateja: "Moja najljubsa je glinena cistilna ploscica! po njej je koza gladka in lepa"
  • Nika: "Najboljša stvar! Rešila mi je kožo na obrazu! <3"
  • Andreja: "Tale ploščica noro diši, kožo lepo očisti in hkrati nahrani, tako da uporaba dodatnih krem ni potrebna "
  • Jasna: "Izjemno zadovoljna. Kožo pusti tako svežo hidrirano in gladko. Kot da bi se po tem namazala še s hidrantno kremico. Zelo zadovoljna na sploh z vašimi izdelki, se vidi da delate s srcem in customer service je wow. Risbice na izdelkih so tako lepe."
  • Bernarda: "jaz pa vam moram povedati da sem neizmerno zadovoljna z glineno ploščico za obraz in masko. Tako da brez nje res ne gre več. Koža se je lepo sčistila in je mehka ter voljna. Bom vsekakor se naročila!"

Še več izkušenj pa najdeš napisanih pod samim izdelkom tukaj.

Dodaj odgovor
Slovenska glina iz Komende

Slovenska glina iz Komende

Ročno narejeno v Sloveniji

Ročno narejeno v Sloveniji

100% naravne sestavine

100% naravne sestavine

Okolju in živalim prijazno

Okolju in živalim prijazno