Košarica0Item(s)

V košarici še ni izdelkov :(

Product was successfully added to your shopping cart.

Recept za detox oblogo pazduh

Recept za detox oblogo pazduh

Verjetno že veš kaj vse vsebujejo dezodoranti, ki niso naravni, kajne?  Večina velikih proizvajalcev kozmetike se rada zateka k ne ekološkim in ne naravnim substancam, kot npr. substance, ki škodujejo hormonom, petrokemikalije, spojine, katere dražijo dihala, itd.

In sedaj si predstavljajmo, da takšne, zdravju škodljivih kemične spojine, ki preko kože vstopajo v naš krvni sistem – nanesemo na predel podpazduh poln bezgavk in zelo blizu prsi? Ne hvala! 

NARAVNI DEZODORANT NE DELUJE?

Če naravni deodorant ne deluje je največkrat vzrok čisto preprost. Pore pod pazduhami so bile verjetno tako dolgo "zatrte" , da sedaj, ko lahko prosto dihajo, delajo nadure :) Včasih postane koža pod njimi lepljiva in ja... to je zadnji klic k naravnemu.

Namen glinenih oblog pod pazduhami je predvsem olajšati prehod na naravne deodorante ter omogočiti da se koža pod pazduhami vrne v naravno ravnovesje.

Glinene obloge ali glinene maske pazduh pospešijo limfno drenažo, so super kot pomoč pri vzpostavljanju zdravega mikrobioma in zagotovijo še intenzivnejše razstrupljanje. Tako se bodo naše pazduhe ponovno vrnile v naravno, uravnoteženo stanje .

RECEPT ZA GLINENE OBLOGE PAZDUH

Pod pazduho si preprosto namažemo glineno oblogo  in jo pustimo 5-10 minutk. Glina je znana po tem, da nase privlači nečistoče ter ponovno vzpostavi ravnovesje.

Koža potrebuje vsaj 21 dni , da vzpostavi naravno prej porušeno ravnovesje - ampak naj se ne mudi, ko bo to obdobje skozi, bo razlika očitna in ponovno bodo delovali tudi naravni dezodoranti :) Toliko časa tudi predlagam, da se izvajajo glinene obloge.

GLINENE VILINČICE FRESH

Resnično vabim da poskusiš tudi naravne glinene vilinčice in jim daš priložnost da se izkažejo kot ena najboljših stvari, za katero si se odločil/a. ♥ Daj priložnost svojemu organizmu. Vse v naravni potrebuje svoj čas. In tudi sebi in svojemu telesu moraš dati čas, da se prilagodita. :)

 

Dodaj odgovor
Spoznaj glineno vilinčico

Spoznaj glineno vilinčico

Kozmetika narejena iz slovenske, s silicijem bogate gline

Kozmetika narejena iz slovenske, s silicijem bogate gline

Ni testirana na živalih in nikoli ne bo

Ni testirana na živalih in nikoli ne bo

Ročno izdelana z ljubeznijo v Sloveniji

Ročno izdelana z ljubeznijo v Sloveniji

70 letna glinena tradicija

70 letna glinena tradicija