Košarica0Item(s)

V košarici še ni izdelkov :(

Brezplačni vzorček ob čisto vsakem nakupu.

Product was successfully added to your shopping cart.

Recept za detox oblogo pazduh

Recept za detox oblogo pazduh

Verjetno že veš kaj vse vsebujejo dezodoranti, ki niso naravni, kajne?  Večina velikih proizvajalcev kozmetike se rada zateka k ne ekološkim in ne naravnim substancam, kot npr. substance, ki škodujejo hormonom, petrokemikalije, spojine, katere dražijo dihala, itd.

In sedaj si predstavljajmo, da takšne, zdravju škodljivih kemične spojine, ki preko kože vstopajo v naš krvni sistem – nanesemo na predel podpazduh poln bezgavk in zelo blizu prsi? Ne hvala! 

NARAVNI DEZODORANT NE DELUJE?

Največkrat je vzrok čisto preprost. Pore pod pazduhami so bile verjetno tako dolgo "zatrte" , da sedaj, ko lahko prosto dihajo, delajo nadure :) Včasih postane koža pod njimi lepljiva in ja... to je zadnji klic k naravnemu

RECEPT ZA OBLOGE

Pod pazduho si preprosto namažemo glineno oblogo  in jo pustimo 5-10 minutk. Glina je znana po tem, da nase privlači nečistoče ter ponovno vzpostavi ravnovesje.

Koža bo še vedno vsaj 21 dni , da vzpostavi naravno prej porušeno ravnovesje - ampak naj se ne mudi, ko bo to obdobje skozi, bo razlika očitna in ponovno bodo delovali tudi naravni dezodoranti :) Toliko časa tudi predlagam, da se izvajajo glinene obloge.

GLINENE VILINČICE FRESH

Resnično vabim da poskusiš naravne glinene vilinčice in jim daš priložnost. ♥ Takšno, kot jo moraš dati tudi tvojemu organizmu. Vse v naravni potrebuje svoj čas. In tudi sebi in svojemu telesu moraš dati čas, da se prilagodita.

Dodaj odgovor

Prednosti spletnega nakupa

Brezplačni vzorček

ob čisto vsakem nakupu

Hitra dostava

1-2 delovnih dni

100% nasmešek

Če ti izdelek ni všeč, vzamemo nazaj in vrnemo kupnino

Brezplačna poštnina

za vsa naročila nad 39,90 €

Instagram #glina.si