Košarica0Item(s)

V košarici še ni izdelkov :(

Product was successfully added to your shopping cart.

Krema za roke, nohte, noge in dušo ♥

Krema za roke, nohte, noge in dušo ♥

Jaz imam pa koooončno novo glineno vilinčico. Juhuuu! Sicer je nastajala več kot 2 leti, ampak je končno pripravljena na svet! Je malo drugačna – tako kot vse ostale moje vilinčica!  Ravno to jo dela posebno.

Naj ti jo predstavim: Naravna krema za roke FAIRY HANDS – tvoja večerna meditacija.

Naravna krema za roke v TRDI OBLIKI. V okolju prijazni embalaži. Ustvarjena zato, da nahrani kožo. Ohrani zdrave nohte in PRIZEMLJI.

Zakaj je trda krema za roke tako drugačna?

 • Ustvarjena zato, da bogato nahrani kožo. Ohrani zdrave nohte in PRIZEMLJI.
 • Primerna za roke, noge, nohte in dušo;
 • Krema za roke vsebuje 100% naravne sestavine;
 • Brez umetnih konzervansov, barvil ali parfumov;
 • Ustvarjena za tvojo večerno meditacijo;
 • Okolju prijazna ( brez plastične embalaže );
 • Veganom prijazna;
 • Prijazna do živali ( ni testirana na živalih)
 • Primerna za samomasažo rok in dlani, saj je ustvarjena iz strani refleksoterapevtke;
 • Z dodanima naravnima eteričnima oljem Sivke in Čajevca;
 • Iz slovenske, s silicijem bogate gline;
 • Iz bogatega naravnega karitejevega masla;
 • Izdelano v Sloveniji;

Kaj vsebuje naravna krema za roke Fairy Hands

Vsaka sestavina v kremi za roke je pomembna. Niti ena ni  dodana le zato, da je polnilo ali konzervans. Vsaka ima svojo nalogo, ki jo odlično opravi.

 1. Mešanica bogatega karitejevega masla in nežnega kokosovega olja je čudovita Yin and yang kombinacija za nego suhe kože, ki zaradi pogostega umivanja in uporabe razkužil potrebuje več hranljivih in sestavinsko bogatih olj.
 2. Veganski kandelila vosek je popoln za samomasažo, kar  je meni kot refleksoterapevtki najbolj pomembno.
 3. Naravni skvalan in olivnega olja pusti na rokah svilnato gladek občutek.
 4. Naravno eterično olje Tea Tree ( čajevca) je zaradi širokega spektra antiseptičnega in antimikrobnega delovanja eno najbolj znanih eteričnih olj za nego nohtov;
 5. Naravno eterično olje sivke telo pomiri in dušo popelje naravnost v Provanso med polja sivke.
 6. Naša čudovita siva glina je najbolj pomembna sestavina za regeneracijo kože in za prizemljitev, v kremi za roke pa deluje kot čudovito ravnovesje rastlinskim oljem in maslom.
 7. Vitamin E pomaga zaščititi kožo pred prostimi radikali ter ohranjati zdravo ravnovesje v koži. Prodira globoko v celice, spodbuja zdravljenje ran in zmanjša škodo, povzročeno zaradi UV žarkov.
 8. Tudi narisana vilinčica, ki predstavlja Fairy hands kremo za roke je takšna, da pove da je to več kot krema za roke. Je večerna meditacija. Zahvala tvojemu telesu. 

Ritual s kremo za roke, noge, nohte in dušo

Tako je -  krema za roke Fairy hands predstavlja pravi ritual. Najbolje je, če se z njo razvajaš zvečer. Naj te počaka na nočni omarici. In preden se uležeš v posteljo, jo vzemi v roke. Ploščica se zmehča in raztopi na telesni temperaturi. Čaka na tvoje ljubeče roke. Ne potrebuješ je veliko. Čisto malo. Za kratek čas jo pogreješ med dlanmi  ( ali podgni le po vrhu ploščice) ter jo nežno in enakomerno nanesi na kožo rok, stopal in tudi tam, kjer potrebujemo malce več pozornosti in ljubezni. S pomočjo nežne samomasaže poskrbiš za sprostitev celotnega telesa ter za prizemljitev in umiritev.  Kot sem napisala, namen kreme za roke je predvsem v tem, da si vzamemo čas zase, da nahranimo kožo in poskrbimo da so nohti zdravi. Ni kremica " za na hitro".

 

Refleksne točke stopal in dlani

Naravna krema za roke Fairy Hands pa je drugačna še zaradi nečesa. Kot sem že omenila sem certificirana Refleksoterapevtka. Z drugimi besedami - naredila sem ogromno masaž stopal in dlani. Zato je ta krema kot nekakšen moj skriti projekt. :) Čudovita je za samomasažo stopal in dlani. Popolna za drsenje, pa vseeno ne preveč, da ne bi začutili točk. Lepo se vpije in ne potrebujemo je veliko. Najboljše pri vsem skupaj pa je, da glina prizemljuje in deluje čistilno. Kar pa je pri refleksoterapiji zelo pomembno.

Zato te vabim, da jo preizkusiš. Da vidiš kako lahko tvoje roke plešejo in osrečijo telo. Kako lahko preko stopal in dlani začutiš svojo univerzalno energijo in s časoma tudi kje so blokade. ♥

Spodaj sem zato ustvarila koledarček refleksnih točk, s katerim si lahko zelo pomagaš. :)

Inspiracija za kremo za roke

Navdih za kremo za roke sem dobila že več kot dve leti nazaj. Preden se je svet »spremenil«.

Kot sem že omenila, sem refleksoteravtka in to je bil moj skriti projekt. Načarati popolno kremo za roke in noge, ki je v okolju prijazni embalaži. :)

In kljub temu, da bi mogoče bil čas da jo predstavim svetu bolj primeren že prej, sem se odločila, da je ne želim povezati s svetom, kjer vladajo » vojni« dobički. Ne. Krema za roke je nekaj čisto drugega. Je samo tvoja. In vilinčica na njej te bo tega vedno spomnila. Da ostaneš prizemljen/a. Tukaj. Sedaj. Da vedno najdeš razlog za vsaj en nasmešek – pa čeprav je to zadnji pred spanjem.

Krema za roke zato ni navadna krema za roke. Je tvoja večerna meditacija.

Izkušnje prvih uporabnic:

Dodaj odgovor
Spoznaj glineno vilinčico

Spoznaj glineno vilinčico

Kozmetika narejena iz slovenske, s silicijem bogate gline

Kozmetika narejena iz slovenske, s silicijem bogate gline

Ni testirana na živalih in nikoli ne bo

Ni testirana na živalih in nikoli ne bo

Ročno izdelana z ljubeznijo v Sloveniji

Ročno izdelana z ljubeznijo v Sloveniji

70 letna glinena tradicija

70 letna glinena tradicija