Košarica0Item(s)

V košarici še ni izdelkov :(

Brezplačni vzorček ob čisto vsakem nakupu.

Product was successfully added to your shopping cart.

Zgodba iz ozadja: nastanek pilingov & kopeli za telo

Zgodba iz ozadja: nastanek pilingov & kopeli za telo

Ko sem bila nekega večera v banji sem gledala vso kozmetiko na polički in razmišljala, kako bi lahko sama ustvarila nekaj, kar bi lahko uporabljala na več različnih načinov, ampak še vedno popolnoma naravno negovala svojo kožo. In seveda mora biti vmes glina ( poklicna deformacija) :) Tako sem povezala V 1 izdelek vse kar obožujem:AROMATERAPIJO, REFLEKSOTERAPIJO, ENERGIJO in NEGO KOŽE.

KOPEL ZA STOPALA ali TELO

KAJ JE GLINENA KOPEL: Glinena kopel za stopala ali telo je odlična alternativa pitju gline. Na takšen način toksine in strupe 'povlečemo' v pore in limfni sistem ter iz telesa. Naše 3 različice so super ravno zato, ker je v enem izdelku združena moč čistilne gline, zdravilna moč eteričnih olj, morske soli in bogatih rastlinskih olj. Nožna kopel je tudi učinkovit postopek predvsem zaradi dejstva, da ima vsako stopalo več kot dva tisoč por, skozi katere se lahko izločajo toksini. Poleg tega odlično spodbujajo delovanje refleksnih točk, s tem pa še povečajo delovanje limfnega ter krvnega sistema, kar še dodatno spodbuja izločanje strupenih snovi.

KAKO POGOSTO JO IZVAJAMO: Nožne kopeli lahko za namen razstrupljevanja izvajamo vsak dan 21 dni, ( lahko pa tudi po potrebi) kopeli za telo pa 2-3x tedensko.

POZITIVNI UČINKI KOPELI: Spodbujajo sprostitev; Izboljšanje prekrvavitve, Poživljanje tkiv, Jačanje imunskega sistema, Čiščenje toksinov iz telesa, Lajša bolečine v sklepih in napetosti v mišicah, Blagodejno vpliva na različna obolenja,Izboljšanje razpoloženja, itd.

RITUAL: Za namakanje stopal si v 2 litra tople vode stresemo 1 žličko in stopala namakamo15 minut. Za namakanje celega telesa uporabimo 5 -10 žličk . :)

PILING TELESA

KAJ JE PILING: Na kratko je piling postopek odstranjevanja oziroma luščenja odmrlih celic naše kože.

KAKO POGOSTO GA IZVAJAMO: Tukaj se pokažejo prve razlike v pilingu telesa z kozmetičnimi izdelki in suhemu ščetkanju kože. Koža se pri najstnikih obnavlja na 14 dni, medtem ko odraslim, še zlasti po 40. letu, na 30 ali 40 dni. Torej: maksimalno 1x do 2x na teden pod tušem (odvisno od starosti in tipa kože)

POZITIVNI UČINKI PILINGA: večja vpojnost krem, napeta koža brez celulita, boljše počutje, več energije, neboleče noge in roke, boljša in večja odpornost telesa, pospešiš izločanje toksinov, koža lažje zadiha, stimuliramo hormone, Iz površja odstranimo odmrle celice, znebimo se vraščenih dlak, najcenejša metoda, ki popelje do zdravja!

OSNOVNA PRAVILA : Piling vedno izvajamo na VLAŽNI koži med tuširanjem sli kopanjem; Piling poteka ENOSMERNO (v smeri proti srcu) ali KROŽNO (v smeri proti srcu); Nikoli ga ne izvajamo PO britju;

RITUAL: Na vlažno kožo nanesemo 1 žličko pilinga in ga s krožnimi gibi, ki potekajo v smeri proti srcu vtirajmo in nežno masiramo nekaj minutk. Na koncu piling dobro spremo z mlačno vodo in se osušimo z mehko brisačo ter "po potrebi" nanesemo vlažilno-negovalno kremo, saj je koža po pilingu sposobna velike absorbcije!

PRIZEMLJEVANJE

Ni časa za kopeli? S tem ritualom se počutimo mirne in prizemljene brez kopeli!

KAJ JE PRIZEMLJEVANJE? Ljudje smo zelo podobni rastlinam, saj smo »povezani« tako s soncem kot Zemljo. Če nismo prizemljeni hitro izgubimo stik z realnostjo, nimamo povezave z svojimi koreninami, ponese pa nas lahko previsoko, kjer lahko tudi pregorimo.

KAKO POGOSTO IZVAJAMO? Lahko vsak dan! :)

POZITIVNI UČINKI: Na stopalih imamo tisoče por in živčnih končičec, zato bodo stopala posrkala vse pozitivne aromateravtske lastnosti pilinga, pričelo se bo čiščenje skozi stopala, poleg tega pa naredimo tudi kratko masažo stopal!

RITUAL: Pred tuširanjem si stresemo 1 žličko DETOX-a ali RELAX-a na dno tuš kabine. To je to! Nato se stuširamo :)

 

Dodaj odgovor

Prednosti spletnega nakupa

Brezplačni vzorček

ob čisto vsakem nakupu

Hitra dostava

1-2 delovnih dni

100% nasmešek

Če ti izdelek ni všeč, vzamemo nazaj in vrnemo kupnino

Brezplačna poštnina

za vsa naročila nad 39,90 €

Instagram #glina.si